374094-S-01_VS_FA_Duuk_salontafel_metaal_sage_green_c_s_b

WOOOD Salontafel Duuk 74cm – Sage

179.00

SKU: 374094-S Categorieën: , , ,

Beschrijving

WOOOD Salontafel Duuk 74cm, kleur Sage
* Ronde salontafel Duuk
* Vervaardigd uit ijzer
* Met brede organische poot
* Afmetingen: H 35 cm x B 74 cm x D 74 cm
Ontdek de Duuk salontafel van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. De ronde vorm en de speels gevormde poot vormen een ludiek ontwerp. Het tafelblad heeft een brede vorm, waardoor er veel kwijt kan op deze salontafel. De salontafel is vervaardigd uit ijzer. Gebruik de Duuk geheel voor een praktische en leuke touch in de zithoek!
Materiaal
Het metaal uit onze collecties kent diverse afwerkingen, zoals: aluminium en een high gloss finish. Aluminium is een zeer lichtgewicht, sterk en flexibel. Het aluminium uit onze collecties ken nen diverse bewerkingen en afwerkingen, dit geeft het aluminium item een chique uitstraling of zelfs een verweerde, geleefde look. De metalen met een high gloss finish zorgen voor een luxueuze uitstraling en zijn levenslang beschermt. High gloss wordt gekenmerkt door het glanzende en reflecterende aspect met een egale kleuring.
Afmetingen
– Hoogte: 35 cm
– Breedte: 74 cm
– Diepte: 74 cm
– Poothoogte: 33 cm
– Pootbreedte: 50 cm
– Tafelblad dikte: 3,5 cm
– Draaggewicht: 15 kg
– Gewicht: 10 kg
Onderhoud
Al onze metalen uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Behandeld metaal is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.
Levering
Het artikel wordt per één stuk geleverd en is gemonteerd bij levering. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poot, dit voorkomt beschadigingen.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: IJzer
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Lengte: 74 cm
* Breedte: 74 cm
* Hoogte: 35 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN