375839-N-02_VS_KW_Alana_kamerscherm_hout_naturel_EA_c_s_b

WOOOD Roomdivider Alana – Walnoot

114.95

SKU: 375839-N Categorieën: ,

Beschrijving

WOOOD Roomdivider Alana kleur Walnoot
* Stijlvol kamerscherm met grafisch design
* Gemaakt van MDF met een walnootkleurige afwerking
* Voorzien van drie, gescharnierde panelen
* Afmetingen: H 172 cm x B 120 cm x D 2 cm
Kamerscherm Alana komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en biedt een stijlvolle oplossing om de woonruimte subtiel te verdelen of af te schermen. Het kamerscherm is gemaakt van MDF met een walnootkleurige afwerking. Het grafische patroon in de drie panelen zorgen voor een mooi diepte-effect en bieden redelijk wat privacy.
Materiaal
Het MDF plaatmateriaal uit onze collecties wordt gevormd uit geperste houtvezels welke onder druk worden verkleefd met behulp van hars. Hierdoor heeft dit materiaal een zeer glad oppervlakte. Het MDF in onze collecties wordt verwerkt in de achterwanden van een selectie opbergmeubelen. MDF biedt de basis voor notenhout of – eikenhout fineer. Elke gefineerde MDF plaat wordt in onze eigen fabriek voorzien van een transparante, beschermende coating.
Afmetingen
– Hoogte: 172 cm
– Breedte: 120 cm
– Diepte: 2 cm
– Paneeldikte: 0,5 cm
– Plaatbreedte: 40 cm
– Scharnieren: 3 x 2 stuks
Onderhoud
Het voordeel van geperst plaatmateriaal is dat het niet zal versplinteren of kromtrekken. Wel is het materiaal door de sterk zuigende werking zeer gevoelig voor vocht en hitte. Hierdoor zal het MDF uitzetten en kan niet meer terugvormen naar zijn oorspronkelijke staat.
Levering
Het artikel wordt in één pakket geleverd. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: MDF met walnootkleurige afwerking
* Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
* Breedte: 120 cm
* Diepte: 2 cm
* Hoogte: 172 cm