377287-Z_edited

WOOOD Kapstok Akke met 5 haken – Zwart

44.95

Beschrijving

WOOOD Kapstok Akke met 5 haken
Handig opbergrek met haakjes
Vervaardigd uit metaal met zwarte poedercoating
Eenvoudig op te hangen
H 29 x B 56 x D 13 cm
Dit leuke wandrek met een strak design komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Het metalen frame heeft een matzwarte poedercoating met een vintage uitstraling. Het design is mooi smal, perfect voor meerdere stoere woonstijlen. Het Akke wandrek heeft een smal plankje, handig voor bijvoorbeeld sjaals en mutsen in de hal of hand- en theedoeken in de keuken. De vijf ophanghaakjes zijn zeer praktisch en kunnen maar liefst 5 KG per haakje dragen.
Het Akke wandrek heeft een hoogte van 29 cm, een breedte van 56 cm en diepte van 13 cm. Het plankje is 53 cm breed en 8 cm diep. Op de plank heb je de ruimte (hxbxd) 21x53x13 cm tot je beschikking. De plank kan 10 KG dragen. De vijf haken onderaan hebben een hoogte van 7 cm en komen 5 cm naar voren.
Aan de achterzijde van de plank zitten twee haken bevestigd waar je het wandrek aan op kan hangen aan de schroeven in de muur. Deze schroeven worden niet bijgeleverd. Het Akke wandrek weeg 1,3 KG en is ook verkrijgbaar in een verticale variant.
Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Metaal met zwarte poedercoating
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Overige info: Schroeven niet meegeleverd
* Breedte: 56 cm
* Diepte: 13 cm
* Hoogte: 29 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN