56817_edited

WOOOD Kapstok Akke met 3 haken – Zwart

54.95

Beschrijving

WOOOD Kapstok Akke met 3 haken
Handig opbergrek met haakjes
Vervaardigd uit metaal met zwarte poedercoating
Eenvoudig op te hangen
H 82 x B 31 x D 11 cm
Dit leuke wandrek met een strak design komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Het metalen frame heeft een matzwarte poedercoating en is mooi smal, perfect voor meerdere stoere woonstijlen. Het Akke wandrek heeft drie smalle plankjes, handig voor bijvoorbeeld sjaals en mutsen in de hal of hand- en theedoeken in de keuken. De drie ophanghaakjes zijn zeer praktisch en kunnen maar liefst 5 KG per haakje dragen.
Het Akke wandrek heeft een hoogte van 82 cm, een breedte van 31 cm en diepte van 11 cm. De drie plankjes zijn 28 cm breed en 8 cm diep. Op elke plank heb je de ruimte (hxbxd) 26x28x10 cm tot je beschikking. Tussen elk plankje zit 26 cm ruimte. Elke plank kan 10 KG dragen. De drie haken onderaan hebben een hoogte van 7 cm en komen 5 cm naar voren.
Aan de achterzijde van de bovenste plank zitten twee haken bevestigd waar je het wandrek aan op kan hangen aan de schroeven in de muur. Deze schroeven worden niet bijgeleverd. Het Akke wandrek weeg 1,6 KG en is ook verkrijgbaar in een horizontale variant.
Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Metaal met zwarte poedercoating
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Overige info: Schroeven niet meegeleverd
* Breedte: 31 cm
* Diepte: 11 cm
* Hoogte: 82 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN