8714713113378_c_s_b

WOOOD Hoekelement Pepper – Zand

599.00

SKU: 377076-Z Categorieën: ,

Beschrijving

WOOOD Hoekelement Pepper kleur Zand
– Stijlvol hoekelement
– Onderdeel van de Pepper-serie
– Uniek, toegankelijk design item
– H 79 cm x B 92 cm x D 92 cm
Comfortabel en robuust. Het design van de Pepper bankenserie, uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD, combineert het allemaal. Een mooi detail van Pepper is de modern gestikte bekleding in de zitting en rugleuning. De bank heeft een lage, kunststof zwarte poot. Pepper heeft een uitermate comfortabele zit. Relaxen was nog nooit zo stijlvol!
Collectie Pepper
In de Pepper serie is ook een 2-zits bank en een fauteuil ontworpen. De bank is zelf samen te stellen door losse elementen te combineren. Met de 2-zitter om er een 3-zits bank van te maken, of met de fauteuil om er een speelse zithoek mee te creëren. Met zowel het hoekstuk, de fauteuil en de 2-zitsbank is Pepper te combineren om zo een heerlijke, riante hoekbank te creëren.
Materiaal
De gemêleerde stof Cleo is een flexibele optie voor ieder interieur. De plat, compact geweven polyesterdraad zorgt voor de sterkte van stof, met een Martindale van 90.000 is de stof geschikt voor een intensief woongebruik. Door deze combinatie van natuurlijke en synthetische vezels is de stof eenvoudig schoon te houden. Onze Cleo geweven stof heeft stevige en volle grip en een moderne look.
Afmetingen
– Hoogte: 79 cm
– Breedte: 92 cm
– Diepte: 92 cm
– Zithoogte: 46 cm
– Zitbreedte: 57 cm
– Zitdiepte: 57 cm
– Poothoogte: 4 cm
– Draaggewicht: 100 kg per zitplaats
– Gewicht: 28 kg
Onderhoud
Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! Meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen. Als de stof losgehaald kan worden van het meubel is wassen op 30 graden of de stof laten stomen, mogelijk. In de basis raden wij het impregneren van onze gestoffeerde meubelen af. Mocht dit echter wel gewenst zijn, test het impregneermiddel dan vooraf op een onzichtbare plaats van de stof.
Levering
Het artikel wordt per stuk, volledig gemonteerd, geleverd. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten, dit voorkomt beschadigingen.
Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Gemêleerde stof (100% polyester)
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Zithoogte: 46 cm
* Zitbreedte: 57 cm
* Zitdiepte: 57 cm
* Breedte: 92 cm
* Diepte: 92 cm
* Hoogte: 79 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN