donna1

WOOOD Exclusive Vaas Donna Keramiek, Set van 3 – Multi

59.95

SKU: 373976-M Categorieën: , ,

Beschrijving

WOOOD Exclusive Vaas Donna Keramiek, Set van 3
* Speelse vazenset van drie
* Vervaardigd uit keramiek met glanzende coating
* Vintage, aardse kleurenstelling
* Afmetingen: H 21 cm x Ø 13 cm / H 25 cm x Ø 9 cm / H 29 cm x Ø 13 cm
Dit grappige setje keramieken vazen komt uit de Exclusive collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en zorgt voor een opvallende verfraaiing van jouw interieur. De vaasjes zijn handgemaakt, waardoor elk item zijn unieke eigenschappen heeft. De glanzende afwerking in aardse bruintinten geven de Donna vaasjes die populaire retro uitstraling van nu.
Materiaal
Keramiek wordt gevormd uit geboetseerde, afgebakken klei. De keramieken items uit onze collecties worden met een matte of glanzende laag geglazuurd, dit zorgt voor een opvallend uiterlijk en een extra bescherming van het materiaal. Onze keramieken items zijn geschikt voor indoor en outdoor, maar zijn niet bestand tegen harde regenval en vorst. Keramiek is uiterst hittebestendig maar kan bij een ruige omgang redelijk poreus zijn, een zorgzame onderhoud is daarom aangeraden.
Afmeting vaas bruin:
– Hoogte: 21 cm
– Diameter: Ø 13 cm
– Opening: Ø 9,5 cm
– Inhoud: 19,5 cm
– Voet: Ø 8 cm
Afmeting vaas mustard:
– Hoogte: 25 cm
– Diameter: Ø 9 cm
– Opening: Ø 3 cm
– Inhoud: 23,5 cm
– Voet: Ø 6 cm
Afmeting vaas off white:
– Hoogte: 29 cm
– Diameter: Ø 13 cm
– Opening: Ø 5 cm
– Inhoud: 27 cm
– Voet: Ø 7 cm
Onderhoud
Keramieken items zijn eenvoudig schoon te houden middels een lauwwarm sopje met neutrale zeep en een zachte doek. Het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat. Is het keramiek beschadigd? Je kunt krassen opvullen met een reparatievloeistof voor keramiek, maar dit geeft echter geen onzichtbaar resultaat.
Levering
De set van drie vaasjes wordt per twee sets geleverd. Plaats aan de onderzijde kleine viltglijders, dit voorkomt beschadigingen aan het oppervlakte.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD Exclusive
* Materiaal: Keramiek
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Breedte: 20 cm
* Diepte: 20 cm
* Hoogte: 30 cm