377351-Z_edited

WOOOD Eetkamerstoel Cody Lederlook – Zand

129.00

SKU: 377351-Z Categorieën: , ,

Beschrijving

WOOOD Eetkamerstoel Cody Lederlook, kleur Zand
* Eetkamerstoel met stijlvol design
* Luchtig ontwerp door ton-sur-ton buisframe
* Imitatie lederen zitting (100% polyester)
* Afmetingen: H 81 cm x B 47 cm x D 59 cm
Urenlang tafelen is waar de Cody eetkamerstoel prima voor kan zorgen. De eetkamerstoel, uit de Exclusive collectie van het Nederlandse merk WOOOD, heeft een stijlvol design. De gebogen lijnen van het buisframe in combinatie met de matte lederlook zorgen voor een mooi contrast. Een echte blikvanger!
Materiaal
Onze imitatie leer heeft een unieke look en een zachte grip. Het imitatie leer bestaat uit 100% uit polyester en heeft een Martindale van >100.000, wat de stof uiterst slijtvast maakt. De microvezel is gebreid van zeer kleine, synthetische vezels. Deze productietechniek zorgt voor de stevigheid en een fijn, zacht gevoel. De stof is zeer kleurvast en blijft stevig in vorm. Het onderstel van de eetkamerstoel is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating.
Afmetingen
– Hoogte: 81 cm
– Breedte: 47 cm
– Diepte: 59 cm
– Zithoogte: 44 cm
– Zitbreedte: 46,5 cm
– Zitdiepte: 45 cm
– Rugleuninghoogte: 29 cm
– Gewicht: 5,5 kg
– Draaggewicht: 100 kg
Onderhoud
Maak deze imitatie leer wekelijks schoon met een vochtige doek. Vlekken? Gebruik een neutrale zeep om de vlek te verwijderen en dep af met een vochtige doek. Plaats het meubel niet in direct zonlicht, dit kan lichte plekken veroorzaken. Imitatie leer hoeft niet geïmpregneerd te worden, de stof is voorzien van een Fabric Protection. Behandelen met leder vet wordt zeer afgeraden.
Levering
De eetkamerstoel wordt in één pakket, per twee stuks geleverd. De poten zijn eenvoudig zelf te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder het potenframe, dit voorkomt beschadigingen.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Lederlook zitting (100% polyester) en metalen frame
* Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
* Hoogte rugleuning: 29 cm
* Zithoogte: 44 cm
* Zitbreedte: 46.5 cm
* Zitdiepte: 45 cm
* Breedte: 47 cm
* Diepte: 59 cm
* Hoogte: 81 cm