-20%
373428-W_edited_1

WOOOD Boekenkast Madu Grenenhout, 200 x 78cm (Verlengstuk) – Grijs

Oorspronkelijke prijs was: €249.00.Huidige prijs is: €199.20.

SKU: 373428-W Categorieën: , ,

Beschrijving

WOOOD Boekenkast Madu Grenenhout, 200 x 78cm (Verlengstuk)
* Let op: betreft een verlengstuk van de Madu boekenkast
* Combinatie van grenenhout en metaal
* Veel opbergruimte: voorzien van 4 legplanken
* Afmetingen: H 200 cm x B 78 cm x D 35 cm
Verdubbel jouw Madu boekenkast in ruimte en formaat. Madu is een stijlvolle, moderne boekenkast uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Madu is vervaardigd uit grenenhout met een wolkengrijze afwerking. Dit geeft de kast een tijdloze uitstraling. De goudkleurige knoppen in combinatie met het lichtgekleurde grenenhout geven de kast tevens een moderne en stoer karakter. De open legplanken aan de bovenzijde geeft ruimte voor het displayen van accessoires. Met deze uitbreiding realiseer je gemakkelijk het dubbele aan opslagruimte en formaat. Zo creëer je een naadloze kastenwand van formaat.
De Madu boekenkast inclusief uitbreidingspakket is voorzien van vier deuren met goudkleurige knopjes. Achter deze deuren bevinden zich 2×2 legplanken. De ruimtes hebben een breedte van 75 cm en een diepte van 33 cm.
Plaats bij harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer. Het artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Grenenhout afgewerkt in wolkengrijze kleur en metaal
* Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
* Breedte: 78 cm
* Diepte: 35 cm
* Hoogte: 200 cm