374095-A_edited_1

WOOOD Bijzettafel Moson Magnesiumoxide – Apricot – Ovaal

79.95

SKU: 374095-A Categorieën: , , ,

Beschrijving

WOOOD Bijzettafel Moson Magnesiumoxide, kleur Apricot
* Organisch gevormde bijzetter
* Vervaardigd uit magnesiumoxide
* Praktisch en zeer lichtgewicht
* Afmetingen: H 45 cm x B 41 cm x D 31 cm
Bijzettafel Moson, komt uit de Exclusive collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en is praktisch en zeer lichtgewicht. Het organische tafeltje is gevormd uit de vezelmix magnesiumoxide en is hierdoor eenvoudig te onderhouden en uitgewerkt in een prachtige trendkleur!
Materiaal
Magnesiumoxide is een gemengd materiaal van diverse vezels. MGO is opvallend lichtgewicht en kan worden gevormd in iedere afwerking naar wens. Zo zijn de MGO-artikelen uit onze collecties veelal glad afgewerkt, maar is elke item op zichzelf uniek.
Afmetingen
– Hoogte: 45 cm
– Breedte: 41 cm
– Diepte: 31 cm
– Draaggewicht: 15 kg
Onderhoud
Magnesiumoxide is een sterk materiaal en zal niet snel beschadigen bij normaal gebruik. Het is afgeraden om een MGO-artikel buitenshuis te plaatsen, vanwege de wisselende verhoudingen van vezels, hierdoor kan een volledige waterbestendigheid niet worden gegarandeerd. Houd het MGO-artikel eenvoudig schoon met een lichtvochtige, schone doek.
Levering
Het artikel wordt per stuk geleverd. Het aangeraden om viltglijders aan de onderzijde te plaatsen, om zo beschadigingen aan de vloer te voorkomen.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Magnesiumoxide
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Lengte: 41 cm
* Breedte: 31 cm
* Hoogte: 45 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN