374100-T-01_VS_WE_Geer_bijzettafel_keramiek_tan_38xO48cm_c_s_b

WOOOD Bijzettafel Geer Keramiek, 48cm – Tan – Rond

169.00

SKU: 374100-T Categorieën: , , ,

Beschrijving

WOOOD Bijzettafel Geer Keramiek, 48cm, kleur Tan
* Bijzettafel met opvallend design
* Gemaakt van glanzend, geglazuurd keramiek
* Praktisch als bijzetter
* Afmetingen: H 38 cm x B 48 cm x D 48 cm
De Geer bijzettafel brengt met zijn opvallende vorm en warme kleuren direct sfeer in jouw woning. De bijzettafel komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. Het glanzende, geglazuurde keramiek zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Doordat het item handgemaakt is, kan de afwerking afwijken van de foto. Dit maakt ieder item uniek!
Materiaal
Keramiek wordt gevormd uit geboetseerde, afgebakken klei. De keramieken items uit onze collecties worden met een matte of glanzende laag geglazuurd, dit zorgt voor een opvallend uiterlijk en een extra bescherming van het materiaal. Onze keramieken items zijn geschikt voor indoor en outdoor, maar zijn niet bestand tegen harde regenval en vorst. Keramiek is uiterst hittebestendig maar kan bij een ruige omgang redelijk poreus zijn, een zorgzaam onderhoud is daarom aangeraden.
Afmetingen
– Hoogte: 38 cm
– Breedte: 48 cm
– Diepte: 48 cm
– Draaggewicht: 15 kg
– Gewicht: 16 kg
Onderhoud
Keramieken items zijn eenvoudig schoon te houden middels een lauwwarm sopje met neutrale zeep en een zachte doek. Het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat. Is het keramiek beschadigd? Je kunt krassen opvullen met een reparatievloeistof voor keramiek, maar dit geeft echter geen onzichtbaar resultaat. Let op! Een smal drukpunt kan ervoor zorgen dat het keramiek barst of breekt, een gelijkmatige verspreiding van het gewicht is hierom vereist. U kunt niet op dit item staan
Levering
Het artikel wordt per stuk geleverd met een minimale afname van één stuk. Het artikel wordt gemonteerd geleverd. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poot, dit voorkomt beschadigingen.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: Geglazuurd keramiek
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Lengte: 48 cm
* Breedte: 48 cm
* Hoogte: 38 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN