377299-Z_edited

WOOOD Barkruk Bink Paulowniahout – Zwart (zithoogte 76cm)

179.00

SKU: 377299-Z Categorieën: , ,

Beschrijving

WOOOD Barkruk Bink Paulowniahout, kleur Zwart (zithoogte 76cm)
* Opvallende barkruk
* Natuurlijk paulownia hout
* Stoer en robuust
* Afmetingen: H 76 cm x Ø 32 cm
Deze Bink barkruk komt uit de Exclusive collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Bink is een stoere, robuuste kruk gemaakt van paulownia hout met een matzwarte afwerking. Het natuurlijke materiaal en de donkere tint geven een warme sfeer in het interieur. Het paulownia hout staat bekend om haar knoestige kenmerken, scheuren en gaten in het hout kunnen voorkomen en geven deze Bink zijn robuuste karakter.
Materiaal
Paulownia hout is een natuurlijk materiaal met een zachte structuur, het is snel beschadigd of gebutst. Echter is paulownia hout zeer slijtvast en gaat lang mee, dit maakt het natuurlijke product zeer duurzaam. De warme tint van het hout is zeer aantrekkelijk voor interieuritems. Paulownia hout heeft de grove, robuuste kenmerken van hout. Dit betekent dat knoesten en barsten het item juist zijn herkenbaar natuurlijke uitstraling geeft.
Afmetingen
– Hoogte: 76 cm
– Diameter: 32 cm
– Draaggewicht: 100 kg
– Gewicht: 12 kg
Onderhoud
Een nadeel van deze zachte houtsoort is de kwetsbaarheid bij veelvuldig gebruik. Items van paulownia hout kunnen snel beschadigen en zijn lastig te repareren. Plaats een item van paulownia hout niet langdurig in (in)direct zonlicht, hierdoor kan het hout uitdrogen en barsten. Houd het hout wekelijks stofvrij met een schone, droge doek. Eventueel extra behandelen met een transparante coating is mogelijk, maar wordt niet nodig geacht. Vanwege de grove structuur is het item moeilijk volledig beschermd te krijgen.
Levering
Het artikel wordt per één stuk geleverd, met een minimale afname van twee stuks. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de kruk. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.Eigenschappen:
* Merk: WOOOD
* Materiaal: paulownia
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Zithoogte: 76 cm
* Breedte: 32 cm
* Diepte: 32 cm
* Hoogte: 76 cm
* In hoogte verstelbaar: Niet in hoogte verstelbaar
* Draaibaar: Niet draaibaar

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN