800398-O_edited_1

BePureHome Tafellamp Straw Glas – Olijfgroen (excl. kap)

119.00

SKU: 800398-O Categorieën: , ,

Beschrijving

BePureHome Tafellamp Straw Glas, kleur Olijfgroen (excl. kap)
* Opvallende voet voor tafellamp
* Handgeblazen glaswerk in olijfgroen met blauwe gloed
* Geschikt voor een E27 lichtbron (exclusief)
* Afmetingen: H 52 cm x Ø 22 cm
Opvallend en zeer royaal, dat is deze Straw tafellampvoet van het Nederlandse merk BePureHome. Straw heeft een diepe olijfgroene kleur wat direct voor veel sfeer zorgt. Het leukste aan Straw zijn de organische vormen. Combineer de voet met een stijlvolle strakke lampenkap of breidt dit expressieve item uit met een opvallende kap, het is jouw creatie!
Materiaal
Straw is gemaakt van normaal glas. Omdat het glas van zichzelf al deze blauwgroene tint heeft, is de kleur zeer gelijkmatig. De lampenvoet is handgeblazen, hierdoor is elk item iets uniek en speciaal. De fitting is van kuststof en afgewerkt in een matzwarte kleur. Het snoer is onderaan de fitting bevestigd en vindt zijn weg naar buiten via een opening aan de schuinonderzijde van de lampenvoet. Het snoer is gemaakt van transparante kunststof en heeft een handschakelaar.
Afmetingen
De Straw lampenvoet heeft een hoogte van 52 cm en is op zijn breedste punt 22 cm rond. Het glaswerk heeft een hoogte van 46 cm. De hals van het glaswerk is 34 cm hoog en loopt taps toe tot Ø 7 cm. De zwarte fitting is Ø 6 cm en geschikt voor een E27 lichtbron met een maximum van 220V, 60W. Het transparante snoer heeft een totale lengte van 159 cm, van lamp tot stopcontact. De handschakelaar bevindt zich op 31 cm vanaf de lampenvoet.
Onderhoud
Houd Straw eenvoudig stofvrij met een schone, droge doek. Vingerafdrukken of andere vlekken haal je gemakkelijk weg met een licht vochtige doek, schoonmaakmiddel is hiervoor niet nodig maar nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat.
Levering
De Straw tafellampvoet wordt in één pakket geleverd met extra bescherming en onderhoudsinstructies.Eigenschappen:
* Merk: BePureHome
* Materiaal: Glas afgewerkt in olijfgroene tint
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Lengte: 22 cm
* Breedte: 22 cm
* Hoogte: 52 cm
* Type fitting: E27
* Aantal watts per lamp: 60
* Type schakelaar: Snoerschakelaar
* Lengte snoer: 159