-20%
8714713178322_c_s_b

BePureHome Plaid Bloom 220 x 265cm – Groen

Oorspronkelijke prijs was: €129.00.Huidige prijs is: €103.00.

SKU: 801322-G Categorieën: , ,

Beschrijving

BePureHome Plaid Bloom 220 x 265cm
* Quilt met romantisch patroon
* Een zware kwaliteit quilt van 100% natuurlijk katoen
* Onderdeel van de collectie: Comforting Spices
* Afmetingen: H 265 cm x B 220 cm
De Comforting Spices-collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome bestaat uit een ruime selectie sierkussens, quilts en tafelkleden. De collectienaam hint al op de bijzondere kleuringstechniek van deze items. De artikelen zijn volgens een eeuwenoud Indiase patroon techniek bestempeld met natuurlijke pigmenten, zoals kruiden en specerijen als kurkuma.
Materiaal
De quilt met een uitzonderlijke zware kwaliteit is gemaakt van 100% katoen. De katoenen quilts uit onze collecties hebben een zichtbaar hoge kwaliteit. De plantaardige vezels zijn verweven tot een zware stof die royaal gedrapeerd kan worden. De natuurlijke katoenvezel is van zichzelf zeer sterk en slijtvast. De kleuring van katoenen vezels of draden gebeurt met veel zorg en verlangt dus een zorgzame omgang, vermijd hierom grove wrijving en direct zonlicht.
Afmetingen
– Hoogte: 265 cm
– Breedte: 220 cm
– Dikte: +/- 1 cm
Onderhoud
Het is mogelijk om de quilt te wassen op 30 graden, laat aan de buitenlucht drogen maar vermijd direct zonlicht. Bij een donkergekleurde quilt is het aangeraden om de eerste keren apart te wassen, de stof kan namelijk nog kleur afgeven. Gebruik bij het wassen een mild wasmiddel, anders kan de stof verharden en minder comfortabel aanvoelen.
Levering
Het artikel wordt per stuk geleverd. Het artikel is vacuüm verpakt, na het uitpakken heeft het item binnen enkele uren zijn originele formaat. Gebruik bij het uitpakken geen scherpe voorwerpen die het item kunnen beschadigen.Eigenschappen:
* Merk: BePureHome
* Materiaal: 100% Cotton
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Breedte: 265 cm
* Diepte: 1 cm
* Hoogte: 220 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN