8714713177066_c_s_b

BePureHome Organische Salontafel Posture Mangohout, 120 x 80cm – Zwart

349.00

SKU: 801287-Z Categorieën: , , ,

Beschrijving

BePureHome Organische Salontafel Posture Mangohout, kleur Zwart
* Stijlvolle salontafel met organisch gevormd blad
* Strak design met afgevlakte rand
* Vervaardigd uit mangohout met een matzwarte finish
* Afmetingen: H 42 cm x B 70 cm x D 63 cm
De Posture salontafel is een stijlvol exemplaar met een matzwarte tint. De salontafel komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome. De brede, ronde poot zorgt voor een stabiele stand en geeft een rustige uitstraling. Het organische blad heeft een slanke, afgevlakte rand wat voor een luxueuze touch zorgt.
Materiaal
Mangohout staat bekend om de warme goudbruine kleur, duurzame groei en lange houdbaarheid. Mangohout wordt ook gekenmerkt door duidelijk zichtbare nerven en kleurnuances. De nerven, een gele gloed of donkere lijnen en knoesten zorgen ervoor dat elk mangohouten item uniek is. Mangohout is zeer sterk en één van de hardere houtsoorten, hierdoor zal een mangohouten item niet snel beschadigen.
Afmetingen
– Hoogte: 42 cm
– Breedte: 70 cm
– Diepte: 63 cm
– Tafelbladdikte: 3 cm
– Poothoogte: 39 cm
– Pootdikte: ø 15/32cm
De poot is gesloten aan de onderzijde.
– Draaggewicht: 15 kg
– Gewicht: 10 kg
Onderhoud
Mangohouten meubelen zijn gemakkelijk in onderhoud. Je houdt ze eenvoudig stof- en vlekvrij met een lichtvochtige, schone doek. Mangohouten items zijn enkel bestemd voor indoor gebruik. Een extra behandeling of bescherming is mogelijk met een transparante coating, maar wordt de eerste jaren niet nodig geacht. Raadpleeg altijd een verfspeciaalzaak voor advies en informatie betreft het behandelen van het mangohouten item.
Levering
Het artikel wordt in één pakket geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde.Leverbaar in 2 verschillende afmetingen:
* 120 x 80 cm
* 70 x 59 cm
Eigenschappen:
* Merk: BePureHome
* Materiaal: Mangohout met matzwarte finish
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Lengte: 70 cm
* Breedte: 59 cm
* Hoogte: 42 cm
* Hoogte onderkant tafel: 39 cm

Extra informatie

Merk

Materiaal

Kleur

Levertijd

EAN