-56%
801129-B_edited

BePureHome Hanglamp Sprinkle – Antique Brass

Oorspronkelijke prijs was: €135.00.Huidige prijs is: €59.95.

SKU: 801129-B-CONFIG Categorieën: , ,

Beschrijving

BePureHome Hanglamp Sprinkle kleur Antique Brass
* Sprankelende hanglamp
* Kap vervaardigd uit antique brass kleurig metaal
* Bubbelend glaswerk
* Afmetingen: H 140 cm x B 12 x D 12 cm
Shine bright! Met deze toffe plafondlamp breng je een unieke lichtbron in huis. De Sprinkle hanglamp komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. De hang aan een zwart snoer welke uitkomt in een plafondkap met een antique brass afwerking. Door het bubbelende effect op het glaswerk zorgt de Sprinkle plafondlamp voor een uniek lichteffect in de ruimte. De bovenzijde van de lamp is van metaal met een antique brass finish, de onderzijde is van bubbelend, transparant glaswerk.
De plafondkap van de Sprinkle is (hxø) 3×12 cm, het zwarte, kunststof snoer heeft een lengte van 113 cm. Het snoer kan eenvoudig ingekort worden door in de plafondkap omhoog te hijsen en te verwerken. Onder de plafondkap sluit je de lamp aan op het netstroom van de woning.
De Sprinkle lamp is 20 cm hoog en ø 8 cm. Het antique brass deel is 11 cm hoog. De bellen op het glas hebben een diameter van 9 cm. De lamp is aan de onderzijde open en via hier is de lichtbron eenvoudig te installeren. De fitting is verwerk in het metalen deel van de lamp. Sprinkle is geschikt voor een lichtbron met E27 fitting en 250 V.
Eigenschappen:
* Merk: BePureHome
* Materiaal: Glas en antique brasskleurig metaal
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Overige info: Snoerlengte 113cm (in te korten), E27, 250V
* Breedte: 12 cm
* Diepte: 12 cm
* Hoogte: 140 cm