-20%
801184-B_edited

BePureHome Hanglamp Shill – Antique Brass

Oorspronkelijke prijs was: €269.00.Huidige prijs is: €215.20.

SKU: 801184-B Categorieën: , ,

Beschrijving

BePureHome Hanglamp Shill kleur Antique Brass
* Opvallende hanglamp van formaat
* Gemaakt van metaal met antique brass finish
* Geschikt voor een E27 lichtbron (exclusief)
* Afmetingen: H 40 cm x Ø 50 cm
Excentrieke klasse, dát is de Shill hanglamp van het Nederlandse merk BePureHome. Deze metalen hanglamp van zeer royaal formaat is opvallend door de stijlvolle antique brass afwerking en geschubd effect op de kap. De kettingverbinding rondom het snoer geeft Shill een stoer randje.
Materiaal
Shill is gemaakt van metaal met een goudkleurige antique brass coating. Het zwarte snoer is vervaardigd uit kunststof, en omwikkeld met kettingschakels van metaal met dezelfde antique brass coating. De zwarte plafondkap is eveneens gemaakt van een lichtgewicht metaal.
Afmetingen
De opvallende kap van Shill is in totaal 40 cm hoog en op zijn breedste punt 50 cm rond, de opening aan de onderzijde is Ø 37 cm. Elke schub heeft een grootte van 6 cm rond. Het snoer heeft een totale lengte van 120 cm, van lamp tot plafondkap. In de plafondkap kan het snoer in hoogte versteld worden, dit kan tot een minimale hoogte van 105 cm tenzij er kettingschakels verwijderd worden. De plafondkap heeft een hoogte van 4 cm en een breedte x diepte van 12 cm rond.
Onderhoud
Houd Shill eenvoudig stofvrij met een schone, droge doek. Vingerafdrukken of andere vlekken haal je gemakkelijk weg met een licht vochtige doek, schoonmaakmiddel is hiervoor niet nodig maar nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat.
Levering
De Shill hanglamp biedt ruimte aan een lichtbron met E27 fitting, maximaal 250V en 15W. De hanglamp wordt aangesloten op de netstroom van de woning, raadpleeg een installatievoorschrift vooraf om ongemakken te voorkomen. Shill wordt in één pakket geleverd.Eigenschappen:
* Merk: BePureHome
* Materiaal: Metaal met antique brass afwerking
* Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
* Type fitting: E27
* Aantal fittingen: 1
* Aantal watts per lamp: 15
* Maximale lengte hangkabel: 120
* Lengte hangkabel verstelbaar: Ja
* Breedte: 50 cm
* Diepte: 50 cm
* Hoogte: 40 cm