Italiaanse meubels

Bent u op zoek naar prachtige en exclusieve Italiaanse meubels? Dan mag u Meubelhof in Amersfoort niet missen! Wij staan bekend om ons enorme aanbod van meubels, maar weten ons ook te onderscheiden door altijd lage prijzen aan te bieden. Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.

Ons aanbod

Dankzij ons enorme aanbod van Italiaanse meubels is er voor ieder zijn smaak een passend meubel te vinden, of u nu houdt van modern en hoogglans of liever voor een klassieke look gaat. Bent u op zoek naar een complete nieuwe inboedel of juist enkele meubels? U kunt bij ons onder andere terecht voor boxsprings, hoekbanken, eettafels, eetkamerstoelen, dressoirs, salontafels en spiegels. Deze zijn allen leverbaar in een diversiteit van kleuren en formaten en ook nog eens zeer snel leverbaar!

Italiaanse meubels

Rechtstreeks uit Italië

Al onze meubels worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Dit betekent dat wij altijd een goede controle hebben op onze inkoop en daardoor hoge kwaliteit kunnen garanderen. Zo beschikken al onze meubels over een certificaat van echtheid. Tevens hebben wij snelle levertijden en geven wij volledige garantie op alle meubels.


Bent u enthousiast over Meubelhof? Loop dan eens bij ons binnen en ontdek onze exclusieve Italiaanse meubels. Wij staan klaar om u te adviseren en kunnen u alles vertellen over ons assortiment. Besluit u om uw inboedel bij ons te kopen? Dan komt onze eigen servicedienst bij u langs om uw meubels te bezorgen én direct te monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.