Italiaanse hoogglans meubels

Maak kennis met Meubelhof! In onze design meubelzaak kunt u terecht voor exclusieve Italiaanse hoogglans bankstellen, boxsprings en nog veel meer meubels. Bent u op zoek naar een woonwinkel met een ruim assortiment en scherpe prijzen? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.

Snelle levertijd en scherpe prijzen

Meubelhof heeft een enorm uitgebreid assortiment van vitrinekasten, dressoirs, salontafels en eettafels. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in hoogglans wit, zwart, antraciet of zandkleurig. Soms zijn ze ook voorzien van luxe ambilight led verlichting. Dit geeft uw interieur absoluut een gezellige sfeer. Dankzij onze ruime assortiment en jarenlange ervaring mogen wij onszelf gerust een specialist op het gebied van Italiaanse hoogglans noemen.

Italiaans hoogglans

Omdat wij onze Italiaanse hoogglans meubels rechtstreeks uit Italië importeren, kunnen wij alles snel leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook houden wij zo toezicht op de kwaliteit, wij verkopen namelijk geen imitatie. Zo hebben al onze Italiaanse bankstellen een certificaat van echtheid, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit die wij aanbieden, houden wij onze prijzen ook continu laag. Ontdek het zelf en kom eens bij ons langs.

Wij adviseren u graag

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aankoop bij nieuwe meubels. Schroom dus niet om bij ons langs te komen en om hulp te vragen. Wij kunnen u alles vertellen over ons assortiment en de mogelijkheden. De keuze is immers enorm! Loop daarom eens bij ons binnen, wij staan klaar om u verder te helpen. Heeft u vragen over een bepaald meubel dat u online heeft gezien? Dan kunt u ook altijd even bellen: 033-8795278.