Hoogglans meubels voor scherpe prijzen

Meubelhof in Amersfoort is een meubelzaak waar u terecht kunt voor prachtige hoogglans meubels. Ons aanbod loopt uiteen van tv-meubels en salontafels tot eettafels en stoelen in het wit, zwart, grijs of antraciet. Ook voor moderne dressoirs en vitrinekasten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verkopen wij complete inboedel in hoogglans. Kortom, op zoek naar een nieuw (hoogglans) meubel of wilt u misschien uw woning herinrichten? Loop dan eens bij ons binnen en laat u verrassen door de prachtige kwaliteit.

Groot aanbod

Al onze hoogglans meubels zijn van originele Italiaanse kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd uit hoogwaardige merken. Wij verkopen dus geen imitatie. U kunt denken aan de volgende merken: Amalfi, Eos, Sorrento, Carlo en Lux. Wij hebben een enorme voorraad aan meubels, waardoor het vaak mogelijk is om direct te leveren. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk al onze meubels online of in de showroom, u zult al snel merken dat er een enorme keuze is.

Hoogglans

Thuis afgeleverd

Het is bij Meubelhof mogelijk om uw meubels thuis te laten bezorgen. Ons vakkundige kan vervolgens ook uw meubel monteren en zet deze vervolgens op de gewenste plek in huis neer. Kortom, onze service eindigt niet na uw aankoop. Bezorging en montage in de regio Amersfoort is gratis. Reden genoeg dus om een kijkje te nemen in onze webshop of om langs te komen. Wij staan klaar en kunnen u deskundig adviseren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.