Prachtige hoekbanken in diverse prijsklassen

Bij Meubelhof in Amersfoort bent u aan het juiste adres voor allerlei hoekbanken in stof of in leer. Bij ons kunt u uw hoekbank in diverse kleuren en prijsklassen bestellen. Ook hebben we diverse modellen hoekbanken die met verstelbare voetsteun of hoofdsteun geleverd kunnen worden. Neem dus zeker eens een kijkje in onze webshop of loop eens binnen in onze showroom!

Een hoekbank op maat

Maatwerk is bij ons mogelijk. Bij Meubelhof in Amersfoort kunt u namelijk uw hoekbankstellen helemaal naar eigen wens samenstellen. Onze banken zijn leverbaar in meer dan 300 diverse kleuren. Een gewenste opstelling zoals een U-vorm is bij ons ook mogelijk. Onze Italiaanse hoekbanken zijn allemaal standaard met binnenvering of interieurvering en op verzoek kunnen wij zelfs een pocketvering leveren. U kunt ook kiezen voor een hoekbank met een rond hoek of kwarthoek element. Wij geven volledige garantie op onze hoekbankstellen, zowel vanbinnen en vanbuiten. Wij staan dan ook volledig achter onze meubels, omdat wij enkel hoge kwaliteit aanbieden.

Hoge kwaliteit Italiaanse meubels

Wij verkopen alleen maar meubels van Europese fabrikanten die hoge kwaliteit produceren.

Onze specialisatie ligt bij Italiaanse meubels en dan met name bankstellen. Wij leveren allerlei stijlen; strak modern of juist klassiek. Bij ons kunt u ook boxsprings bestellen in allerlei verschillende modellen en maten. Ook deze kunt u helemaal zelf samenstellen.

Kom eens langs

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u altijd passend advies geven. Reden genoeg dus om eens bij ons binnen te lopen om onze meubels te komen bekijken. Wij staan voor u klaar!