Italiaans bankstel

Bent u een liefhebber van exclusieve en luxe meubels en op zoek naar een prachtige aanvulling voor uw woonkamer? Kom dan eens langs bij Meubelhof, waar u onder andere prachtige Italiaanse bankstellen kunt kopen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere meubels, zoals boxsprings, dressoirs, vitrinekasten en eetkamertafels. Laat u verrassen door onze uitstekende prijs- kwaliteitverhouding en loop eens bij ons binnen!

Exclusief en betaalbaar

Meubelhof staat bekend om zijn exclusieve Italiaanse meubels. Wij werken dan ook nauw samen met onze leveranciers en selecteren ons aanbod zorgvuldig. Ook zijn alle meubels 100% Italiaans fabricaat. Heeft u een mooi Italiaans bankstel gezien op onze website? Dan zult u ook direct zien dat wij diverse kleuren leveren, maar liefst 300! Ook qua formaat en indeling heeft u een ruime keuze. Zo kunt u de bank helemaal samenstellen zoals u dat wenst, bijvoorbeeld met een U-vorm. Op verzoek kunnen wij ook een hoekbank met een rond hoek of kwarthoek element leveren.  

Gratis montage

U kunt al onze Italiaanse bankstellen online bekijken via www.meubelhof.nl, maar bent ook van harte welkom in onze showroom. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en informeren, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u gebruik maken van onze (gratis!) bezorg- en montagedienst. Zo heeft u uw meubel snel op de juiste plaats in huis staan en hoeft u hier zelf niets meer voor te doen!


Heeft u nog vragen over onze Italiaanse bankstellen of andere meubels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 033-8795278.